23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.11.3 beta 2 σε προγραμματιστές και public beta testers

    OS-X-El-Capitan

    3 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta τουOS X 10.11 El Capitan και 48 ώρες μετά την κυκλοφορία της iOS 9.2 beta 2 στους προγραμματιστές και public testers η Apple έδωσε σε κυκλοφορία την δεύτερη beta του OS X 10.11.3 El Capitan.

    Η beta αυτή μπορεί να εγκατασταθεί σε μηχανήματα που τρέχουν την προηγούμενη beta και μέσω του Mac App Store ή εναλλακτικά μέσω του Apple portal για τους προγραμματιστές του Apple Developer Program.

    Η κυκλοφορία αυτή είναι διαθέσιμη και για τους public beta testers που είναι εγγεγραμμένοι στο Beta Software Program της εταιρείας.

    Το build no της έκδοσης αυτής είναι το 15D9c. Στο συνοδευτικό κείμενο δεν γίνεται αναφορά για κάποιο νες χαρακτηριστικό με την Apple να συνεχίζει να εστιάζει σε βελτιώσεις και αύξηση αποδόσεων στο παρασκήνιο του λογισμικού.

    Η τρίτη μεγάλη αναβάθμιση του OS X El Capitan όταν γίνει ευρέως διαθέσιμη στο κοινό θα βελτιώσει σημαντικά την σταθερότητα, απόδοση και ασφάλεια του Mac σας ενώ ακόμη ελπίζουμε πως ίσως δούμε και μερικά νέα χαρακτηριστικά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles