25.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.5 beta 2 στους προγραμματιστές

    Mail-OS-X-Yosemite

    Η Apple χθες έκανε διαθέσιμη την δεύτερη beta του OS X Yosemite 10.10.5 στους προγραμματιστές. Το λογισμικό έχει build 14F19a και είναι διαθέσιμο για όλους του εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple μέσω του Update από το Mac App Store ή ως ξεχωριστή λήψη από το developer portal της Apple.

    H δεύτερη αυτή beta έρχεται 2 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta και μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία στο κοινό της 10.10.4. Επίσης η κυκλοφορία αυτή ήταν ταυτόχρονη με την 2η beta του iOS 8.4.1 δείχνοντας πως η Apple θα κυκλοφορήσει ακόμη δύο αναβαθμίσεις στα λογισμικά της πριν την έλευση των νέων το φθινόπωρο.

    Με βάση το παραπάνω δεν περιμένουμε να δούμε κάποια νέα χαρακτηριστικά στην 10.10.5 του Yosemite. Η Apple επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο μιας και στο συνοδευτικό κείμενο της beta αυτής διαβάζουμε ότι η εν λόγω αναβάθμιση έχει να κάνει με βελτιώσεις και σταθερότητα αλλά και ενίσχυση της ασφάλειας του Mac.

    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Apple έκανε διαθέσιμη την 5η beta του OS X El Capitan στους προγραμματιστές αλλά και στους public testers ενώ η ευρεία κυκλοφορία του εν λόγω λογισμικού αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles