17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 9.3.2 beta 3 στους προγραμματιστές

    Screen Shot 2016-04-26 at 21.42.46

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την 3η beta του iOS 9.3.2 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η αναβάθμιση αυτή μπορεί να ληφθεί ως over-the-air ή ως ξεχωριστή λήψη από το Developer Center της εταιρείας.

    Η σημερινή αυτή κυκλοφορία έρχεται μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της 2ης beta κάτι το οποίο σημαίνει πως η 9.3.2 θα γίνει σύντομα διαθέσιμη και στο ευρύ κοινό.

    Η νέα αυτή έκδοση φέρνει μια σειρά από διορθώσεις σε bugs αλλά και μερικές αλλαγές στην διεπαφή όπως για παράδειγμα την δυνατότητα κάποιος να μπορέσει παράλληλα τα Low Power Mode και Night Shift.

    Η iOS 9.3.2 beta 3 έρχεται περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 9.3 και 2 μήνες πριν η Apple μας παρουσιάσει για πρώτη φορά το iOS 10 στο WWDC.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles