20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 10 beta 4 στους προγραμματιστές [Video]

    30-more-ios-10-features-hero

    H Apple κυκλοφόρησε την iOS 10 beta 4 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της για τεστ στο iPhone, iPad και iPod Touch. Το εν λόγω λογισμικό θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό αυτό το Φθινόπωρο.

    Αν ήδη έχετε εγκατεστημένη προηγούμενη iOS 10 beta στην iOS συσκευή σας – ερχόμενη από τις εκδόσεις των προγραμματιστών και όχι της public beta – τότε από τις Ρυθμίσεις μπορείτε να αναβαθμίσετε μέσω OTA. H public beta έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει και αυτή τις επόμενες μέρες για τα μέλη του public test προγράμματος της Apple.

    To iOS 10 συμπεριλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές καθώς και ανασχεδιασμούς εφαρμογών όπως αυτές των Music και News. Ιδιαίτερα σημαντικές και πολλές είναι και οι αλλαγές στην Οθόνη κλειδώματος της συσκευής.

    Η beta 3 του iOS 10 κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου και έφερε αρκετές αλλαγές όπως μια νέα συμπεριφορά της Taptic μηχανικής όταν κλειδώνετε το iPhone σας αλλά και αλλαγές στην Health και Activity εφαρμογή της Apple.

    img_3155

    • New Control Center splash page
    • No new wallpapers (yet) but several removed + iOS 8 stock wallpaper returns
    • Health app videos are still placeholder images (tweaked colors and layout)
    • Folder animations are sped up
    • Redesigned emoji characters with more diversity

    img_3156

    img_3158

    img_3159

    img_3160

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles