20.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 8η και 6η beta αντίστοιχα του OS X El Capitan σε προγραμματιστές και κοινό

    el-capitan-640x359

    Η Apple την Δευτέρα κυκλοφόρησε την 8η beta του OS X Εl Capitan στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Το νέο build είναι διαθέσιμο μέσω της Update ενότητας του Mac App Store ή εναλλακτικά μέσω του Apple Developer Center.

    H εταιρεία επίσης είχε και ένα νέο build για όσους συμμετέχουν στο public πρόγραμμα της. Αυτή η κυκλοφορία είναι η 6η beta για τους public αυτούς tester και κατά πάσα πιθανότητα είναι πανομοιότυπη με την 8η beta που δόθηκε στους προγραμματιστές.

    Η Apple ανακοίνωσε το OS X El Capitan στο συνέδριο των προγραμματιστών της πίσω τον Ιούνιο. Η νέα αυτή μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού για Mac θα έχει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και στην ομαλότητα καθώς και κάποιες μικρές αλλά πολύ χρηστικές αλλαγές στην διεπαφή.

    Την περασμένη εβδομάδα η Apple έστειλε προσκλήσεις για το media event της στις 9 Σεπτεμβρίου. Παραμένει άγνωστο το αν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ευρέως στο κοινό εκείνη την ημερομηνία το El Capitan.

    To μόνο που γνωρίζουμε ως ημερομηνία είναι το γενικό “μέσα στο Φθινόπωρο” που έχει δώσει η Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles