19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 3η beta της watchOS 7.5 στους προγραμματιστές

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την 3η beta της επερχόμενης watchOS 7.5 στους προγραμματιστές για τεστ με την νέα αυτή beta να έρχεται μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της 2ης.

    applewatchse


    Για την εγκατάσταση της οι προγραμματιστές θα χρειαστεί να κάνουν λήψη του αντίστοιχου προφιλ από το Apple Developer Center. Μόλις το προφιλ εγκριθεί η watchOS 7.5 beta μπορεί να γίνει λήψη από την Apple Watch εφαρμογή σε iPhone.

    Για την αναβάθμιση αυτή ως είθισται το Apple Watch θα πρέπει να έχει 50% αυτονομία και να είναι τοποθετημένο στον φορτιστή του και σε εμβέλεια με το iPhone.

    Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι περιλαμβάνει αυτή η νέα έκδοση αλλά όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για μια αναβάθμιση που εστιάζει σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο. Στην 2η beta δεν είχαν βρεθεί κάποια νέα χαρακτηριστικά και λογικά ούτε σε αυτή την νέα beta.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.