15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 2η public beta του OS X El Capitan

    os_x_el_capitan_roundup-800x409

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την 2η public beta του OS X El Capitan. Η κυκλοφορία αυτή έρχεται ακριβώς μια μέρα μετά της κυκλοφορίας της 4ης beta του El Capitan για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της εταιρείας και 2 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της 1ης public beta.

    Το νέο λοιπόν αυτό build είναι διαθέσιμο σε public testers που έχουν ήδη εγκατεστημένη την beta 1 μέσω της Update ενότητας του Mac App Store ή μέσω του beta web portal της εταιρείας ως ξεχωριστή λήψη. Για να κάνετε εγγραφή και εσείς στο πρόγραμμα αυτό της Apple κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες.

    Η 2η αυτή beta είναι ακριβώς η ίδια με την 4η beta που δόθηκε στους προγραμματιστές χθες. Δεν έχουμε παρατηρήσει κάποιες αλλαγές από χθες σε αυτές τις beta πέρα από το γεγονός πως με χαρά διαπιστώσαμε πως η αποδόσεις γίνονται όλα και καλύτερες.

    Η Apple αναμένεται να διαθέσει επίσημα στο κοινό το OS X El Capitan κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles