19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη OS X 10.11.2 beta έκδοση στους beta testers

    H Apple κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος OS X 10.11.2 El Capitan στους beta testers, μόλις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta έκδοσης στους προγραμματιστές και μία εβδομάδα μετά την δημόσια κυκλοφορία του OS X El Capitan 10.11.1.

    Η νέα beta έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω του μηχανισμού αναβάθμισης λογισμικού στο Mac App Store (στην καρτέλα Updates ή Ενημερώσεις) σε όσους είναι εγγεγραμένοι στο πρόγραμμα δοκιμής beta εκδόσεων της Apple. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα beta δοκιμών της Apple (εδώ).

    os_x_el_capitan_roundup

    Δεν είναι ακόμα γνωστό τι βελτιώσεις θα φέρει η τελευταία αναβάθμιση του OS X El Capitan, αλλά είναι πιθανό να περιλαμβάνει διορθώσεις σε bugs, ενημερώσεις ασφαλείας, και βελτιώσεις λειτουργίας για να διευθετήσει θέμετα που ανέκυψαν από την ημέρα κυκλοφορίας του OS X 10.11.1. Οι σημειώσεις κυκλοφορίας (release notes) της Apple  για την πρώτη beta έκδοση για προγραμματιστές ζητούσαν από τους δοκιμαστές να επικεντρωθούν στα γραφικά, το Wi-Fi, το ημερολόγιο, τις USB σημειώσεις, την εφαρμογή Φωτογραφίες, καθώς και το χαρακτηριστικό Spotlight.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles