20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Amazon επιτίθεται και αυτή στο iPad Air

    Screen Shot 2013-12-02 at 2.21.27 PM

    Μετά την Microsoft και Nokia σειρά πείρε σήμερα η Amazon για να επιτεθεί στο νέο iPad Air της Apple. Η συνταγή γνωστή και πλέον μπορούμε να πούμε πως είναι και κουραστική.

    Στην νέα διαφήμιση του Kindle Fire έχουμε μια παρωδία ουσιαστικά της φωνής του Jonathan Ive που ματαίος προσπαθεί να παρουσιάσει το νέο tablet της Apple απέναντι στο νέο και ανώτερο της Amazon.

    Μπορείτε να δείτε την διαφήμιση παρακάτω.

    ‘Όπως καταλαβαίνετε η Amazon για το νέο Kindle Fire HDX στέκεται και δίνει βάρος στην οθόνη και τον αριθμό των pixel. Όχι άδικα όμως σε αυτό το επίπεδο μιας και πρόσφατη αναφορά της DisplayMate απέδειξε πως το tablet της Amazon έχει κατά πολύ καλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ακρίβεια και φωτεινότητα από το iPad Air.

    Μάλιστα το site τονίζει πως αν και η IGZO οθόνη του iPad Air είναι σίγουρα μια μεγάλη αναβάθμιση από την προηγούμενης γενιάς iPad δεν παύει να είναι τεχνολογία 2 χρόνων.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles