13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η φημολογούμενη 2022 εξωτερική οθόνη της Apple θα είναι στην μισή τιμή της Pro Display XDR

    Η φημολογούμενη εξωτερική οθόνη της Apple που εικάζεται πως θα δούμε φέτος αναμένεται πως θα έχει την μισή τιμή της ήδη υπάρχουσας Pro Display XDR της εταιρείας.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να φέρνει στην αγορά μια οθόνη πιο προσιτή στους καταναλωτές από την $4,999 Pro Display XDR.

    O Mark Gurman του Bloomberg έχει αναφέρει πως ελπίζει πως αυτή η οθόνη θα έρθει φέτος και πως θα έχει την μισή τιμή από την Pro Display XDR.

    Πριν από αυτή την δήλωση είχε αναφέρει τον Δεκέμβριο πως η Apple δούλευε πάνω σε μια πιο οικονομική λύση που θα ήταν ιδανική για όσους ψάχνουν μια εξωτερική οθόνη για το MacBook Pro χωρίς να θέλουν να χαλάσουν μια περιουσία.

    Οι ίδιες φήμες θέλαν την LG να δουλεύει πάνω σε αυτή την οθόνη και σε τρία διαφορετικά μεγέθη – 24, 27 και 32 ιντσών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.