17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η φετινή ναυαρχίδα της Apple μπορεί να ονομαστεί “iPhone Edition”

    1*nLebGLg0oVtTv9FuN73QbQ

    Μια νέα αναφορά από το Macotakara προσφέρει μια σειρά από φημολογούμενες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα iPhones. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή θα έχουμε ένα νέο μοντέλο στις 5 ίντσες που μπορεί να ονομαστεί “iPhone Edition” μιας και θα διαφοροποιηθεί κατά πολύ από τα δύο άλλα μοντέλα που θα δούμε φέτος και που θα αποτελέσουν τους συνεχιστές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

    Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι η Apple αυτή την στιγμή ακόμη πειραματίζεται με διάφορα πρωτότυπα για αυτό το νέο μοντέλο φέτος. Αυτά τα πρωτότυπα διαχωρίζονται με το αν έχουν Home Button ή όχι ενώ η Apple κάνει και τεστ για το σασί τους με κάποια από αυτά να είναι από γυαλί, κάποια από κεραμικό υλικό και κάποια από αλουμίνιο. Φυσικά οι δοκιμές της Apple για αυτό το ανασχεδιασμένο μοντέλο έχουν να κάνουν και με OLED oθόνες.

    Τα τεστ αυτά της Apple γίνονται παράλληλα με τεστ ως προς την επιβεβαίωση της μηχανικής τους, μια διαδικασία γνωστή και ως EVT. H Apple φέρετε να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάρει μια τελική απόφαση και για αυτό τον λόγο το Macotakara υποστηρίζει πως αυτή η ναυαρχίδα της Apple θα έρθει αργότερα στην αγορά σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια.

    Last year we published the article about additional iPhone 7s & iPhone 7s Plus model and the article about the 5 inch model equipped with the iSight Duo camera, but this 5 inch model would highly possibly be the “iPhone Edition” which is the premium model.

    Multiple prototype models exist for this model and the development continues to be carried out in parallel with EVT. The production level of development on various models are being done such as the models with IPS TFT, AMOLED, the model with or without home button, in addition to the models with a new glass, aluminum chassis, white ceramics etc.

    Η αναφορά κάνει λόγο για μια συσκευή στις 5 ίντσες, διπλό σύστημα φακών και ασύρματη φόρτιση. Ο στόχος επίσης της Apple είναι η εισαγωγή μιας OLED oθόνης αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι προμηθευτές της Apple θα προλάβουν φέτος τις ποσότητες που θα χρειαστεί η εταιρεία και έτσι ακόμη δεν είναι σίγουρο αυτό.

    Το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας πως η ονομασία της συσκευής θα είναι όχι iPhone 8 αλλά iPhone Edition και θα παρουσιαστεί κανονικά τον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 7S και iPhone 7S Plus.

    Η διάθεση του όμως στην αγορά δεν θα είναι ταυτόχρονη με τα άλλα δύο μοντέλα και λογικά όπως όλα δείχνουν αυτή την στιγμή θα αργήσει περισσότερο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles