24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η υιοθέτηση του Metal και από Mac υπολογιστές στο OS X El Capitan

    To περασμένο έτος η Apple παρουσίασε το Metal για την πλατφόρμα iOS, ενώ φέτος ανακοίνωσαν την υιοθέτηση του χαρακτηριστικού και από Mac υπολογιστές μέσω του OS X El Capitan.

    metal-for-mac

    Mε το Metal, οι developers θα έχουν την δυνατόττηα να αυξήσουν το performance των εφαρμογών, ενώ θα προσφέρεται ταυτόχρονα μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην χρήση της CPU. Με το Metal, οι εφαρμογές θα ανοίγουν 1.4 φορές πιο γρήγορα, η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών θα γίνει 2 φορές πιο γρήγορη, ενώ τα PDF θα μπορούν να φορτώνουν 4 φορές πιο γρήγορα. Από την πλευρά της CPU, το Metal θα προσφέρει 40% μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Επίσης, να αναφερθεί πως το Metal θα συνδέσει το OpenCL και OpenGL σε ένα API, κάνοντας πιο εύκολη την δουλειά των developers.

    Τέλος, αρκετοί developers έχουν αρχίσει ήδη την ενσωμάτωση του Metal στις εφαρμογές. Η Adobe εργάζεται πάνω στην υιοθέτηση του Metal στις cloud υπηρεσίες της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles