20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η τελευταία αναβάθμιση firmware στα Macbook Air φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά

    apple-mba-13-top-white-1

    Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση firmware EFI (έκδοση 2.9) για τα μοντέλα  MacBook Air mid-2011 την περασμένη εβδομάδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του υπολογιστή που θα μπορούσαν να έχουν κατά την διαδικασία του wake from sleep, αλλά πρόσφατα οι χρήστες που το εγκατέστησαν έχουν αρχίσει να αναφέρουν στο forum υποστήριξης της εταιρείας πως το λογισμικό σε πολλές περιπτώσεις αποτύγχανε να εγκατασταθεί σωστά και σε αρκετές περιπτώσεις τα Airs έμεναν brickαρισμένα…..

    Ενώ ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι τα MacBook τους έκλειναν για αρκετές ώρες μόνο για να ξανανοίξουν ξαφνικά, άλλοι υποστηρίζουν ότι τα μηχανήματά τους ούτε καν ξεκινούσαν. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χρήστες διαπίστωσαν  ότι το App Store ζητούσε να εγκαταστήσουν την ενημέρωση ξανά και ξανά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για επιτυχή επίλυση του θέματος, ακόμα και μέσα από τα κανάλια του AppleCare.

    Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση, ίσως να είναι καλύτερα να μην το κάνετε έως ότου η Apple ξεκαθαρίσει το πρόβλημα με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου update.

    Credit tο: Jimakris

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles