19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η σειρά της Apple TV+ «For All Mankind» ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι ανανέωσε το δημοφιλές διαστημικό δράμα της Apple TV+ “For All Mankind” για τέταρτη σεζόν. Η σειρά έκανε πρεμιέρα όταν η Apple TV+ κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019, το “For All Mankind” είναι μία από τις πιο μακροχρόνιες σειρές της Apple TV+.

    Το «For All Mankind» φαντάζεται πώς θα ήταν ο κόσμος αν ο παγκόσμιος διαστημικός αγώνας δεν είχε τελειώσει ποτέ και το διαστημικό πρόγραμμα παρέμενε προτεραιότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρώτη σεζόν είδε έναν Ρώσο κοσμοναύτη να φτάνει πρώτος στο φεγγάρι, καταστρέφοντας το ηθικό στη NASA και ωθώντας τις ΗΠΑ να καλύψουν τη διαφορά.

    Η δεύτερη σεζόν έκανε άλμα προς τα εμπρός μια δεκαετία, και άρχισε το 1983 στο αποκορύφωμα του ψυχρού πολέμου με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΣΣΔ να μάχονται για τους διαθέσιμους πόρους στο φεγγάρι. Η τρίτη σεζόν εισήγαγε ένα άλλο χρονικό άλμα, προχωρώντας στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση να αγωνίζονται για να φτάσουν στον Άρη. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το τι θα συμβεί στην τέταρτη σεζόν, αλλά τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.