19.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η παραγωγή των MacBook Air 15 ιντσών εξαρτημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη, η κυκλοφορία του στο WWDC είναι πιθανή

    Η παραγωγή πάνελ στο MacBook Air 15 ιντσών με μεγαλύτερη οθόνη ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και αυξήθηκε τον Μάρτιο, με μια νέα άνοδο να προγραμματίζεται για τον Απρίλιο, δήλωσε σήμερα ο σεβαστός αναλυτής οθόνης Ross Young σε ένα tweet του. Με την παραγωγή σε εξέλιξη, ο Young είπε ότι δεν γνωρίζει τον “ακριβή χρόνο λανσαρίσματος” αλλά υποθέτει ότι θα μπορούσε να συμβεί “στα τέλη Απριλίου/αρχές Μαΐου”.

    Ο Young πρότεινε προηγουμένως ότι το MacBook Air 15 ιντσών θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, αλλά το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του μπορεί να είναι λίγο αισιόδοξο. Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι μια ανοιξιάτικη εκδήλωση της Apple δεν πρόκειται να συμβεί και φαίνεται απίθανο η Apple να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του ‌MacBook Air‌ μέσω δελτίου τύπου.

    Με το WWDC να έρχεται σε λιγότερο από δύο μήνες, ίσως είναι πολύ λογικό για την Apple να παρουσιάσει το MacBook Air 15 ιντσών στο Worldwide Developers Keynote στις 5 Ιουνίου, με την κυκλοφορία να ακολουθήσει λίγο αργότερα τον Ιούνιο.

    Είτε έτσι είτε αλλιώς, ακούγεται ότι ένα μεγαλύτερο ‌MacBook Air‌ έρχεται το πρώτο εξάμηνο του έτους, με το μηχάνημα να είναι έτοιμο να ενταχθεί μαζί με την έκδοση των 13,6 ιντσών. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι το ‌MacBook Air‌ θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη 15,5 ιντσών, που θα το έκανε περίπου στο μέγεθος του πλέον καταργημένου MacBook Pro 15,4 ιντσών. Θα έχει μέγεθος μεταξύ του MacBook Air 13,6 ιντσών και του MacBook Pro 16 ιντσών, δίνοντας μια άριστη επιλογή σε όσους θέλουν ένα πιο λεπτό, ελαφρύτερο και πιο προσιτό μηχάνημα με μεγαλύτερη οθόνη που δεν είναι φορητός υπολογιστής “Pro”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.