17.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η παραγωγή του iPhone 14 ξεκινά με δοκιμαστική φάση

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη φάση της παραγωγής του iPhone 14 βρίσκεται σε εξέλιξη, σε ένα στάδιο γνωστό ως δοκιμαστική παραγωγή. Σε αυτή τη φάση, συγκεντρώνεται ένας μικρός αριθμός συσκευών για τη συλλογή δεδομένων που θα καθοδηγήσουν τη μεταγενέστερη μαζική παραγωγή.

    Η δοκιμαστική παραγωγή έχει τέσσερις κύριους στόχους …

    Πρώτον, δοκιμή της προγραμματισμένης διαδικασίας συναρμολόγησης για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Δεύτερον, ευκαιρίες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Τρίτον, συλλογή δεδομένων, όπως ο αριθμός των μονάδων που παράγονται ανά ώρα. Τέλος, καθιέρωση της διαδικασίας παρακολούθησης της ποιότητας.

    Η Apple προώθησε πέρυσι την Luxshare από προμηθευτή εξαρτημάτων σε συναρμολογητή iPhone, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μονάδων iPhone 13 Pro. Το Pro Max εξακολουθούσε να συναρμολογείται αποκλειστικά από την Foxconn.

    Ωστόσο, η ελπίδα της εταιρείας να δει μια ώθηση στις παραγγελίες iPhone φέτος φαίνεται να έχει διαψευστεί: το UDN αναφέρει ότι η Luxshare θα λάβει φέτος πιθανότατα μόνο παραγγελίες συναρμολόγησης για το βασικό μοντέλο iPhone 14.

    Η δοκιμαστική παραγωγή που ξεκινά προς τα τέλη Φεβρουαρίου είναι σύμφωνη με τα προηγούμενα χρόνια, υποδηλώνοντας ότι όλα είναι μέχρι στιγμής εντός χρονοδιαγράμματος για τη φετινή σειρά iPhone 14.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.