21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η παραγωγή του 3D αισθητήρα τoυ iPhone 8 δείχνει διάθεση του μετά τον Σεπτέμβριο

    iphone-8-concept-embedded-fingerprint-reader

    Πλέον όλοι αναμένουν από την Apple να παρουσιάσει 3 νέα μοντέλα iPhones φέτος, δύο θα είναι οι αναβαθμίσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus και ένα τελείως νέο μοντέλο με μια OLED oθόνη που ίσως έχει την ονομασία iPhone 8.

    Πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο πως το λανσάρισμα του iPhone 8 στην αγορά θα γίνει πιο αργά σε σύγκριση με τα δύο άλλα μοντέλα μιας και πολλά από τα εξαρτήματα του δεν θα είναι έτοιμα για μαζική παραγωγή μέχρι τον Σεπτέμβριο.

    Πιο συγκεκριμένα σήμερα το iGeneration κάνει λόγο πως η STMicroelectronics που θα κατασκευάσει το νέο 3D σύστημα αισθητήρων της κάμερας του iPhone 8 και που θα είναι ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά θα ξεκινήσει αργότερα την παραγωγή του.

    Η νέα 3D κάμερα αυτή σύμφωνα με τις φήμες θα μπορεί να αναγνωρίσει το βάθος των αντικειμένων που θα βρίσκονται μπροστά από το iPhone ενώ ίσως είναι και βασικό εξάρτημα για την φημολογούμενη αναγνώριση προσώπου που θα μπορεί να κάνει η συσκευή.

    Ο CEO της STMicroelectronics ανέφερε πρόσφατα πως ένα νέο συμβόλαιο που υπέγραψε η εταιρεία θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των εσόδων το δεύτερο μισό του 2017.

    Τόνισε επίσης πως η μαζική παραγωγή της τεχνολογίας αυτής θα χρειαστεί κάποιο διάστημα που μάλλον θα ξεπεράσει τον Σεπτέμβριο.

    Όλα λοιπόν μέχρι στιγμή δείχνουν πως το iPhone 8 δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Σεπτέμβριο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το χθεσινό δημοσίευμα του Macotakara που έκανε λόγο πως πρώτα στην αγορά θα διατεθούν τα iPhone 7S και iPhone 7S Plus μοντέλα και αργότερα το iPhone 8.

    Μια άλλη αναφορά την περασμένη εβδομάδα έφτασε στο σημείο να αναφέρει πως η μαζική παραγωγή του iPhone 8 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο την στιγμή που όπως γνωρίζουμε η μαζική παραγωγή των συσκευών που η Apple δίνει στην αγορά τον Σεπτέμβριο ξεκινάει το αργότερο τον Ιούλιο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles