17.7 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Η παγκόσμια παραγωγή iPhone σημείωσε αύξηση ρεκόρ το εορταστικό τρίμηνο, με την Κίνα να είναι το κλειδί

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η παγκόσμια παραγωγή iPhone έθεσε ένα νέο ρεκόρ όλων των εποχών στο τρίμηνο των εορτών, η Apple κατάφερε να εξισορροπήσει την τεράστια ζήτηση για τη σειρά iPhone 13 με μια καλά διαχειριζόμενη λειτουργία εφοδιαστικής αλυσίδας για να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο των ελλείψεων εξαρτημάτων.

    Δύο πρόσθετοι παράγοντες ήταν στο παιχνίδι για την Apple, σύμφωνα με την εταιρεία πληροφοριών αγοράς TrendForce …

    TrendForce μας λέει ότι η παραγωγή iPhone εκτιμάται ότι έχει φτάσει πάνω από 85 εκατομμύρια μονάδες.

    “Μετά την παρουσίαση της σειράς iPhone 13 τον Σεπτέμβριο, η Apple άρχισε να αυξάνει επιθετικά τις αποστολές αυτών των νέων συσκευών για να ικανοποιήσει τη ζήτηση της αγοράς. Λόγω των ταχείων ρυθμών πωλήσεων και μάρκετινγκ, η Apple κατάφερε να λάβει την πρώτη θέση στην τριμηνιαία κατάταξη των εταιρειών smartphone.”

    Εκτός από τη ζήτηση για μοντέλα iPhone 13, η TrendForce πιστεύει ότι οι μειώσεις τιμών της Apple σε παλαιότερα μοντέλα επίσης βοήθησαν σε αυτή την εντυπωσιακή εικόνα.

    Τέλος, η Apple κατάφερε να επωφεληθεί από το κενό που άφησε η κινεζική εταιρεία Huawei.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.