17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η ονομασία ‘Apple Watch Pro’ αποκαλύφτηκε σε μια 2015 Apple Store demo συσκευή

    Ο Twitter λογαριασμός @AppleDemoYT παρουσίασε πρόσφατα ένα κρυφό αρχείο σε μια demo συσκευή Apple Watch σε ένα Apple Store. Ο φάκελος αυτός είχε ένα “Apple Watch Pro” λογότυπο το οποίο τελικά για άγνωστο λόγο δεν το χρησιμοποίησε ποτέ η Apple.

    Το λογότυπο αυτό βρέθηκε μαζί με άλλα για τα Apple Watch Sport και Apple Watch Edition αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποια στιγμή η Apple σχεδίαζε να ονομάσει κάποια από τα Apple Watch με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι ως “Apple Watch Pro”.

    Ο φάκελος αυτός φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στις 26 Φεβρουαρίου του 2015 λίγες εβδομάδες πριν το Spring Forward event της εταιρείας που παρουσίασε τα τότε νέα Apple Watch.

    Η συγκεκριμένη demo συσκευή δεν επέτρεπε στους καταναλωτές να την φορέσουν στον καρπό της αλλά ήταν ασφαλισμένη σε μια λευκή θήκη στα Apple Store τραπέζια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.