20.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η νέα ταινία της Jennifer Lawrence «Causeway» θα προβληθεί αποκλειστικά στο Apple TV+ αργότερα φέτος

    Η Apple TV+ προσθέτει άλλη μια ταινία στο ρόστερ της, ανακοινώνοντας ότι απέκτησε το «Causeway» από την A24. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόρενς ως στρατιώτης που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή μετά την επιστροφή στο σπίτι. Το Causeway θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και θα μεταδοθεί στην υπηρεσία ροής της Apple αργότερα μέσα στο έτος.

    Θέλοντας να συνεχίσει με την ορμή από το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το CODA, η Apple προετοιμάζει την φθινοπωρινή της ταινία για την επόμενη σεζόν των βραβείων. Τον περασμένο μήνα, η Apple κυκλοφόρησε το βραβευμένο στο Sundance, Cha Cha Real Smooth με πρωταγωνιστές την Dakota Johnson και τον Cooper Raiff.

    Ο υποψήφιος για βραβεία Emmy και Tony, Brian Tyree Henry (“Atlanta”, “Bullet Train”, “If Beale Street Could Talk”) συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Lawrence.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.