21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η νέα σχεδιαστική υπογραφή του iPhone 12 των 5.4 ιντσών μπορεί να έχει μικρότερες διαστάσεις από το iPhone SE 2020 | Βίντεο

    Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό η Apple λογικά φέτος θα παρουσιάσει 4 νέα μοντέλα iPhone για σειρά 12. To μικρότερο σε διαστάσεις μοντέλο θα έχει μια οθόνη στις 5.4 ίντσες.

    Ο YouTuber EverythingApplePro δημοσίευσε ένα CAD βίντεο όπου παρουσιάζει το μικρότερο αυτό μοντέλο της επερχόμενης σειράς iPhone 12 σε σύγκριση διαστάσεων με το νέο iPhone SE. Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες συγκρίνεται ένα αντίγραφο του μικρότερου iPhone της επερχόμενης σειράς που εκτυπώθηκε σε έναν εκτυπωτή 3D με το πραγματικό iPhone SE 2020.

    Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο λοιπόν παρακάτω το iPhone SE 2020 φαίνεται να είναι ψηλότερο αλλά και πιο πλατύ από το iPhone 12 παρά το γεγονός πως αυτό το μοντέλο θα έχει μια 5.4 ιντσών OLED οθόνη σε σύγκριση με αυτή των 4.7 ιντσών του iPhone SE 2020. Αυτό βέβαια είναι δυνατό μιας και το iPhone 12 θα έρθει με ένα edge to edge σχεδιασμό, λεπτότερα πλαίσια και Face ID τεχνολογία, όλοι παράγοντες που μειώνουν σημαντικά τον όγκο του σασί.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.