20.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η νέα αντιγραφή της Samsung ακούει στο όνομα Vivid Photo και έρχεται στο Galaxy S7

    live-photos

    Οι Live Photos, είναι ένα νέο χαρακτηριστικό των iPhone 6s και iPhone 6s Plus που καταγράφει 1.5 δευτερόλεπτα βίντεο πριν και μετά από την λήψη μιας φωτογραφίας. Αυτό το χαρακτηριστικό κατά πάσα πιθανότητα θα αντιγράψει η Samsung στην επόμενης γενιάς ναυαρχίδα της που θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στο χρόνο.

    Η είδηση αυτή μας έρχεται από το Android Geeks. Μάλιστα σε περίπτωση που η ομάδα της Samsung δεν καταφέρει να υλοποιήσει το χαρακτηριστικό αυτό μέχρι την έλευση της συσκευής τότε αυτό θα έρθει ως αναβάθμιση της συσκευής.

    Η ομάδα marketing της Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμη με τι τόνο και όνομα θα λανσάρει αυτό το χαρακτηριστικό με τα πιο πιθανά να είναι μέχρι αυτή την στιγμή τα “Timeless Photo” και “Vivid Photo”.

    Η έκδοση των Live Photos της Samsung δεν θα καταγράφει και ήχο με την φωτογραφία όπως γίνεται στο iPhone και αυτό γιατί θέλουν να είναι ευκολότερη η δημοσιοποίηση της λήψης στο Facebook ως animated GIF.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles