16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η μυστηριώδης ασύρματη συσκευή της Apple ήταν τελικά ένα σύστημα πρόσβασης εισόδου

    Apple-wireless-device-A1844-door-lock-image-005

    Οι πολλαπλές καταχωρήσεις της Apple για μια άγνωστη ασύρματη συσκευή με την ονομασία A1844 στην Federal Communications Commission (FCC) είχαν δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση και πολλές προβλέψεις.

    Μάλιστα με βάση το παραπάνω το Bloomberg είχε φτάσει στο σημείο να αναφέρει πως η εταιρεία ετοίμαζε μια συσκευή με την Siri σε πρωταρχικό ρόλο που θα συναγωνιζόταν το Amazon Echo.

    Τελικά η μυστηριώδης αυτή συσκευή κατέληξε να είναι ένα ασύρματο σύστημα πρόσβασης πόρτας.

    Σύμφωνα με το Business Insider η συσκευή σχεδιάστηκε μάλλον για το νέο Apple Park που ανοίγει τις πόρτες του στους υπαλλήλους του τον Απρίλιο.

    Η FCC δημοσιοποίησε έναν οδηγό χρήσης και μια σειρά από φωτογραφίες δίνοντας τέλος σε αυτό το “μυστήριο”.

    Apple-wireless-device-A1844-door-lock-image-001

    Η Apple δεν σχεδιάζει μέχρι στιγμής δικές της έξυπνες συσκευές και η συγκεκριμένη δεν έχει HomeKit πιστοποίηση κάτι που δείχνει και αυτό με την σειρά του πως η Apple το προορίζει για εσωτερική χρήση και μόνο.

    Apple-wireless-device-A1844-door-lock-image-002

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles