19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η εφαρμογή NapBot για Apple Watch παρέχει τώρα ανάλυση άπνοιας ύπνου σε νέα ενημέρωση

    Η άριστη εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου για το Apple Watch, NapBot, κυκλοφορεί σήμερα μια σημαντική ενημέρωση. Τώρα υποστηρίζει την ανάλυση άπνοιας ύπνου, η οποία είναι μια διαταραχή ύπνου στην οποία οι παύσεις στην αναπνοή ή η περίοδος ρηχής αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου συμβαίνουν πιο συχνά από το συνηθισμένο.

    Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του NapBot, επιλέγει τη μέτρηση του αναπνευστικού ρυθμού του Apple Watch όταν είναι ενεργοποιημένο το Sleep Focus και χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να κατανοήσει και να αναλύσει την άπνοια ύπνου των χρηστών.

    Υπολογίζοντας τις αναπνοές των χρηστών ανά λεπτό καθώς κοιμούνται – γνωστός και ως αναπνευστικός ρυθμός ύπνου – το Apple Watch δίνει μια καλύτερη εικόνα για τη συνολική ευεξία τους.

    Ο εντοπισμός της άπνοιας στον ύπνο είναι σημαντικός επειδή η διαταραχή δημιουργεί προβλήματα με τον κανονικό ύπνο. Επιπλέον, όσοι επηρεάζονται μπορεί να αισθάνονται υπνηλία ή να αισθάνονται κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

    Το NapBot είναι διαθέσιμο στο App Store ως δωρεάν λήψη. Μια συνδρομή NapBot Pro είναι διαθέσιμη με δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και κοστίζει $1 το μήνα ή $10 το χρόνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.