20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η εφαρμογή του Reddit για iPhone και iPad απαιτεί πλέον την iOS 13 ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει

    Η Reddit κυκλοφόρησε μια νέα αναβάθμιση για την iPhone και iPad εφαρμογή που αφαιρεί την υποστήριξη της iOS 12. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένη στην συσκευή τους την iOS 13 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή.

    Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα όποιος χρησιμοποιεί μια συσκευή πιο παλαιά από το iPhone 6 να μην έχει πρόσβαση στην εφαρμογή.

    Να υπενθυμίσουμε πως οι προγραμματιστές συχνά αφαιρούν υποστήριξη των εφαρμογών τους για παλαιότερες εκδόσεις του iOS μιας και αυτό τους επιτρέπει να κάνουν καλύτερη χρήση των νέων APIs.

    H αναβάθμιση της εφαρμογή αυτής φέρνει επίσης και μια σειρά διορθώσεων για αυτή.

    Από το συνοδευτικό κείμενο:

    • Moving forward, we will only support iOS 13.0 and above
    • New Functionality: Now you can double tap on images to zoom in
    • Bug Fix: The “Add new Custom Feed” button doesn’t overlap other elements on the custom feed screen anymore
    • Bug Fix: Saving a video post won’t freeze the video anymore

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.