14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στο Apple Watch θα πρέπει να αφορά την αυτονομία της μπαταρίας του

    Υπήρχε ένας μεγάλος ενθουσιασμός για το Apple Watch Series 7 πέρυσι. Οι φήμες ήθελαν την Apple να δουλεύει σε έναν νέο επίπεδο σχεδιασμό και να φέρνει νέους αισθητήρες υγείας. Τελικά τίποτα από αυτά δεν έγινε και μάλλον δεν θα γίνουν ούτε στο επόμενο Apple Watch. Έτσι λοιπόν η Apple θα πρέπει να δουλέψει σε κάτι που αφορά όλους τους χρήστες για το Apple Watch Series 8 και αυτό είναι η αυτονομία της μπαταρίας του.

    Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα πως οι χρήστες δεν θα πρέπει να περιμένουν σύντομα νέους αισθητήρες στο Apple Watch μιας και χρειάζεται χρόνο η δημιουργία τους και ενσωμάτωση τους. Ακόμη και η μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος που εικαζόταν πως θα έρθει φέτος τελικά το πλάνο αυτό έχει καθυστερήσει από την Apple.

    Όλα αυτά συνηγορούν πως το να αναβαθμίζει κάποιος το Apple Watch του κάθε χρόνο είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια εκτός αν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή.

    Αν λοιπόν φέτος δεν έχουμε μια νέα σχεδίαση ή νέους αισθητήρες υγείας τότε ένα πράγμα που θέλουμε σίγουρα όλοι είναι μια καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας του.

    Η μπαταρία παραμένει πρόβλημα για κάποιους Apple Watch χρήστες

    Από την έλευση του 1ου Apple Watch η Apple είχε υποσχεθεί μια αυτονομία 18 ωρών. Αυτό σίγουρα σημαίνει πως η συσκευή μπορεί να μείνει ενεργή για μια ολόκληρη μέρα αλλά δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει μια δεύτερη. Αυτό προβληματίζει πολύ τους περισσότερους χρήστες του.

    Μάλιστα με χαρακτηριστικά όπως cellular, πληκτρολόγηση ακόμη και καταγραφή του ύπνου, όλα αυτά σημαίνουν πως πρέπει κάποιος να το φορτίζει τουλάχιστον μια φορά μέσα στην ημέρα.

    Έχουμε το Apple Watch Series 7 που σημαίνει πως συνήθως στο τέλος της μέρας έχουμε περίπου 40% αυτονομίας. Αν ενεργοποιήσουμε και την καταγραφή του ύπνου το πρωί έχουμε λιγότερο από 30% και έτσι πρέπει να το φορτίσουμε είτε λίγο πριν κοιμηθούμε είτε με το που ξυπνήσουμε.

    Το Series 7 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση κάτι το οποίο είναι πολύ καλό αλλά αν είχαμε μια μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν τέλειο.

    Το Apple Watch πρέπει να έρθει με μια καλύτερη αυτονομία και έτσι οι χρήστες να απολαύσουν τα χαρακτηριστικά του χωρίς να ανησυχούν για την αυτονομία του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.