23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η ενσωματωμένη δυνατότητα αναγνώρισης μουσικής του iPhone συγχρονίζεται με την εφαρμογή Shazam στο iOS 16

    Από την κυκλοφορία του iOS 14.2 το 2020, το iPhone έχει συμπεριλάβει μια ενσωματωμένη λειτουργία Αναγνώρισης Μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου που υποστηρίζεται από το Shazam. Και ξεκινώντας με το iOS 16, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες αργότερα φέτος, η λειτουργία έχει λάβει αναβάθμιση.

    Όπως σημειώνει ο χρήστης του Twitter @someone_andrew, τα τραγούδια που προσδιορίζονται με την Αναγνώριση μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου τελικά συγχρονίζονται με την εφαρμογή Shazam.

    Παραμένει επίσης δυνατή η προβολή μιας λίστας τραγουδιών που προσδιορίστηκαν προηγουμένως πατώντας παρατεταμένα το στοιχείο ελέγχου Αναγνώρισης μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου, αλλά ο συγχρονισμός με την εφαρμογή Shazam είναι μια χρήσιμη προσθήκη για όσους βασίζονται περισσότερο στην εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν στο App Store.

    Η Apple εξαγόρασε το Shazam το 2018 για 400 εκατομμύρια δολάρια που αναφέρθηκαν και έκτοτε βελτιώνει σταθερά την υπηρεσία αφαιρώντας διαφημίσεις από την εφαρμογή και πολλά άλλα. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Apple ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Αναγνώρισης Μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου είχε ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο αθροιστικές αναγνωρίσεις σε iPhone και iPad από τότε που κυκλοφόρησε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.