21.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η ενημέρωση του iOS 15.4 φέρεται να προκαλεί υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας για ορισμένους χρήστες

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple ξεκίνησε να κυκλοφορεί το iOS 15.4, μαζί με το iPadOS 15.4, το watchOS 8.5, το macOS Monterey 12.3, το tvOS 15.4 και το HomePod 15.4. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο site μας για κάθε μια από αυτές, αλλά η μεγαλύτερη λειτουργία που ήρθε είναι η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας το Face ID ενώ φοράτε μια μάσκα προστασίας.

    Στα προβλήματα της έκδοσης αυτής,iOS 15.4, συγκαταλέγεται ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που αναφέρουν κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση σε αυτή την έκδοση μέσω OTA. Αναφορές όπως ένα iPhone 13 Pro Max που διαρκεί μόνο μισή ημέρα. Ή ένα παλαιότερο iPhone 11 που ρίχνει 80% φόρτιση μπαταρίας σε 24 ώρες με δύο ώρες οθόνης μόνο συμπληρώνουν τις αναφορές που έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

    Φυσικά, το ζήτημα απέχει πολύ από το να είναι γενικευμένο και μερικές φορές αναμένονται κάποιες προσωρινά άσχημες συμπεριφορές στην μπαταρία μετά από μια ενημέρωση. Και το iOS 15.4 δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως πέρα από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει μια επιβλητική επιδιόρθωση ευπαθειών που φτάνουν στο νούμερο 39

    Ορισμένοι χρήστες έχουν υπονοήσει ότι η Apple έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί το μέγιστο ρυθμό ανανέωσης ProMotion 120Hz πολύ πιο συχνά στις συμβατές iPhone 13 Pro συσκευές ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί κάτι αφού μόνο τα iPhone 13 Pro και Pro Max διαθέτουν ProMotion και αυτά δεν είναι τα μόνα μοντέλα που επηρεάζονται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.