Sunday, May 19, 2024

Η δημόσια έκδοση beta του iOS 16 είναι πλέον διαθέσιμη με νέα οθόνη κλειδώματος, επεξεργασία και κατάργηση αποστολής iMessages, και πολλά άλλα

Μετά την κυκλοφορία του iOS 16 beta 3 στους προγραμματιστές, η Apple κυκλοφόρησε επίσης την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 για testers. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν το iOS 16, ακόμα κι αν δεν είναι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές της Apple.

Η Apple θα κυκλοφορήσει τις πρώτες δημόσιες beta του iOS 16 και του iPadOS 16 σήμερα, αν και δεν φαίνεται να είναι ακόμη διαθέσιμες για όλους. Μόλις γίνουν διαθέσιμες, οποιοσδήποτε θα μπορεί να δοκιμάσει τις νέες δυνατότητες που θα κυκλοφορήσουν στο iPhone αργότερα φέτος σε μορφή beta.

Εάν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο δημόσιο πρόγραμμα δοκιμών beta της Apple, μπορείτε να το κάνετε μέσω του ιστότοπου της Apple εδώ. Η νέα έκδοση λογισμικού της Apple δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο, οπότε και θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό. Οι υπεύθυνοι δοκιμών θα πρέπει να αναμένουν προβλήματα απόδοσης και σταθερότητας κατά την εκτέλεση της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 16 σε κύριες συσκευές προς το παρόν.

Η Apple προειδοποιεί σχετικά με την εκτέλεση της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 16:

Το πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν λογισμικό προέκδοσης. Τα σχόλια που παρέχετε σχετικά με την ποιότητα και τη χρηστικότητα μας βοηθούν να εντοπίσουμε προβλήματα, να τα διορθώσουμε και να κάνουμε το λογισμικό της Apple ακόμα καλύτερο. Λάβετε υπόψη ότι επειδή το δημόσιο λογισμικό beta δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη εμπορικά από την Apple, ενδέχεται να περιέχει σφάλματα ή ανακρίβειες και ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως το λογισμικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone, του iPad ή του iPod touch και του Mac σας χρησιμοποιώντας το Time Machine πριν εγκαταστήσετε το λογισμικό beta.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.