16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η βάση σύνδεσης ESR HaloLock διατηρεί το iPhone σας δροσερό με το CryoBoost και περιλαμβάνει ενσωματωμένη φόρτιση AirPods

    H ESR έκανε το ντεμπούτο του CryoBoost με αυτή τη γενιά προϊόντων που κυκλοφόρησε και έχει επίσης επιλογή για φόρτιση αυτοκινήτου. Μια ιδανική λύση φόρτισης στη ζέστη του καλοκαιριού.

    Η νέα επιτραπέζια βάση φέρνει την ίδια τεχνολογία και στο γραφείο του σπιτιού σας. Αν και δεν είναι τόσο σημαντικό να διατηρήσει το iPhone μια δροσερή φόρτιση σε ένα γραφείο από χρήστη σε χρήστη και από γραφείο σε γραφείο οι συνθήκες αλλάζουν και πάντα όσο πιο δροσερό είναι ένα iPhone κατά την φόρτιση τόσο καλύτερο για την μπαταρία του.

    Οι χρήστες της λύσης γραφείου αυτής θα παρατηρήσουν λίγο θόρυβο στο φόντο, αλλά δεν είναι αρκετός έτσι ώστε να το παρατηρήσει κάποιος σε μια κλήση Zoom.

    Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το dock δίπλα στο κρεβάτι σας, η ESR το έχει σκεφτεί επίσης. Περιλαμβάνει μια επιλογή ύπνου όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λυχνία κατάστασης. Ενώ το ESR HaloLock βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, το CryoBoost είναι επίσης απενεργοποιημένο. Πολλοί κατασκευαστές δεν σκέφτονται τι θα συμβεί για το πώς λειτουργεί το προϊόν τους, είτε σε γραφείο είτε σε κομοδίνο, οπότε η επιλογή αυτή είναι στα επιπλέον θετικά της ασύρτματης αυτής βάσης φόρτισης.

    Το ESR HaloLock περιλαμβάνει επίσης ένα σημείο στο dock για να φορτίζετε και τα AirPods σας. Ενώ οι μπαταρίες του AirPod είναι τόσο καλές που δεν χρειάζεται να φορτίζονται καθημερινά, σίγουρα η επιπλέον προσθήκη ενός ασύρματου φορτιστή που περιλαμβάνεται στο dock είναι άκρως χρηστική.

    Το ESR 2-in1 HaloLock with CryoBoost είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φορτίσετε το iPhone, τα AirPods και άλλες ασύρματες συσκευές σας. Είναι συμπαγές, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την άνεση της ασύρματης φόρτισης. Ο σχεδιασμός σάς επιτρέπει επίσης να σηκώνετε το τηλέφωνό σας σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις ή κλήσεις FaceTime χωρίς να σηκώνετε τη συσκευή σας. Η χρήση του CryoBoost για να επιταχύνει τη φόρτιση είναι στα άκρως θετικά. Συνολικά, είναι μια σταθερή επιλογή για φόρτιση MagSafe στο γραφείο σας. Εάν θέλετε να φορτίσετε και το Apple Watch σας, υπάρχει και μια επιλογή βάσης φόρτισης τριών συσκευών από την ESR.

    Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που προσφέρει η ESR διαθέσιμες εδώ

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.