13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Εργοστασιακά σφραγισμένο γνήσιο iPhone πωλείται για $55.000 σε δημοπρασία

    Ένα iPhone πρώτης γενιάς που ήταν ακόμα σφραγισμένο μέσα στο κουτί του πουλήθηκε για 54.904 δολάρια σε δημοπρασία, κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι περισσότερα από 54.000 δολάρια σε σχέση με την αρχική τιμή των 599 δολαρίων της συσκευής όταν κυκλοφόρησε το 2007.

    Το αρχικό iPhone τέθηκε προς πώληση από την RR Auction για λογαριασμό ενός πρώην υπαλλήλου της Apple που το αγόρασε όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Τον Φεβρουάριο, ένα αυθεντικό, σφραγισμένο iPhone πουλήθηκε για πάνω από $63.000, γεγονός που σημείωσε στην πραγματικότητα ένα ρεκόρ πωλήσεων για ένα iPhone πρώτης γενιάς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.