15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Επιστροφή στα θρανία με φοιτητικές εκπτώσεις σε Mac και iPad

    906x343_iPad

    Αν είστε φοιτητής ή εκπαιδευτικός, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε iPad με εκπαιδευτική έκπτωση 10% και Mac με έκπτωση 12%! Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της iSystem, στο Χαλάνδρι (Μεσογείων 269) ή στα Σπάτα (Smart Park), από την Παρασκευή 22 Αυγούστου ως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου για να εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά!

    Η προσφορά ισχύει για ένα τεμάχιο Mac και ένα τεμάχιο iPad ανά πελάτη και αφορά όλα τα τρέχοντα μοντέλα Mac (φορητά + σταθερά) και όλα τα τρέχοντα iPad (iPad Αir, iPad Retina, iPad mini και iPad mini Retina).

    Δ∆ικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όσοι είναι φοιτητές σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα/ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ κλπ (Δ∆εν ισχύει για μαθητές Δ∆ημοτικού/Γυμνασίου/Λυκείου) καθώς και όσοι είναι εκπαιδευτικοί, δάσκάλοι ή καθηγητές οποιασδήποτε βαθμίδας ιδιωτικού ή δημόσιου οργανισμού.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles