14.8 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Επιθετική αλλαγή από την Apple που αφαίρεσε ξαφνικά σήμερα την δυνατότητα αναβαθμίσεων ασφαλείας στην iOS 14

    Εδώ και πολύ καιρό και πριν την ανακοίνωση του iOS 15 σας είχαμε αναφέρει πως η Apple δούλευε πάνω σε ένα νέο τρόπο να δίνει αναβαθμίσεις ασφαλείας σε iPhone και iPad χρήστες. Επίσημα η Apple είχε ανακοινώσει πως θα έδινε αναβαθμίσεις ασφαλείας για την iOS 14 για τους χρήστες που δεν ήθελαν να αναβαθμίσουν στην iOS 15. Σήμερα και ξαφνικά αυτό το άλλαξε.

    Για άγνωστο λόγο η εταιρεία έκανε πίσω σε ότι είχε δηλώσει και εφαρμόσει μέχρι χθες και έτσι δεν επιτρέπει στους χρήστες να παραμείνουν στην iOS 14 με αναβαθμίσεις ασφαλείας. Γύρισε το σύστημα αναβαθμίσεων στην παλαιότερη μέθοδο όπου και οι χρήστες αναγκαστικά πρέπει να αναβαθμίσουν στην νεότερη έκδοση του λογισμικού για να πάρουν και τις διορθώσεις ασφαλείας.

    Η iOS 14.8.1 για συσκευές που δεν τρέχουν την iOS 15 πλέον δεν είναι διαθέσιμη. Συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 14.8 ή παλαιότερη έκδοση δεν μπορούν να αναβαθμίσουν σε αυτή την έκδοση με το σύστημα αναβάθμισης να τους δίνει ως μόνη διαθέσιμη επιλογή την iOS 15.2.1.

    Αυτή την στιγμή η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε αρνηθεί κάτι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.