21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Επίσημο: Apple media event στις 21 Μαρτίου “Let us loop you in”

    Apple-Mach-21-event

    Μετά από αρκετές φήμες η Apple σήμερα απέστειλε προσκλήσεις για το media event της που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το μήνα και που θα αποτελέσει το έναυσμα για νέα iPhone και iPad μοντέλα, νέα αξεσουάρ για το Apple Watch και ίσως και κάποια έκπληξη.

    Η παρουσίαση θα γίνει στο campus της Apple λοιπόν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα γίνει stream από την ίδια την Apple.

    Το event λοιπόν θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ – apple.com/apple-events/march-2016 και οι συμβατές συσκευές που θα μπορούν να το αναπαράγουν θα είναι iPhone, iPad ή iPod Touch μέσω του πλοηγού Safari με iOS 7.0 ή νεότερο, Safari 6.0.5 ή νεότερο στο OS X v10.8.5 αλλά και στον Microsoft Edge πλοηγό των Windows 10.

    Φυσικά το stream θα είναι διαθέσιμο και από το Apple TV.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles