20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Επίσημη κυκλοφορία του iOS 8.4

    Μόλις πριν από λίγα λεπτά, η Apple έκανε διαθέσιμη την νέα έκδοση του iOS, την 8.4, η οποία μπορεί να γίνει μέσω OTA update (Over-The-Air) είτε μέσω του iTunes.

    Όπως έχουμε αναφέρει, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της 8.4 είναι η νέα υπηρεσία της Apple, το Apple Music, το οποίο αρκετοί χρήστες αναμένουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στην νέα αναβάθμιση του λογισμικού, τα οποία έχουμε αναφέρει κατά καιρούς, με ένα από τα πιο σημαντικά να είναι και η ενσωμάτωση του Apple Pay για τους κατόχους iPhone από την Μεγάλη Βρετανία.

    Photo 30-06-2015 17 50 53

     

    Να ενημερώσουμε πως οι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν JailBreak, πρέπει να μείνουν μακρυά από αυτή την αναβάθμιση μέχρι να υπάρχουν νεότερα από την TaiG για το νέο JailBreak Tool.

    Μείνετε συντονισμένοι στο AppleWorldHellas για οποιαδήποτε νέα ενημέρωση έχουμε για την νέα αναβάθμιση του iOS. Η συντακτική μας ομάδα θα σας παρουσιάσει σύντομα όλα τα νέα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης λογισμικού.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles