18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Εμφάνιση νέων θηκών-μπαταριών των νέων μοντέλων σε οδηγό αγορών της Apple

    Πριν από λίγο καιρό σαν είχαμε ενημερώσει πως υπήρχαν κάποιες φήμες για την δημιουργία νέων θηκών-μπαταριών για τα νέα μοντέλα iPhone, το iPhone Xs και το iPhone Xs Max. Μόλις σήμερα, σε κάποιο οδηγό αγορών, εμφανίστηκαν οι φημολογούμενες αυτές θήκες για τα νέα μοντέλα. Αυτός ο οδηγός αγορών έγινε διαθέσιμος μέσω του blog Appleosophy κι ο οποίος έχει αποσταλεί από την εταιρεία σε όλους τους επίσημουν μεταπωλητές της (Apple Premium Resellers).

    O συγκεκριμένος οδηγός που απέστειλε η Apple στους επίσημους μεταπωλητές της, είχε συμβουλές για το πώς θα οργανώσουν τις διάφορες θήκες που έχουν από την εταιρεία (δερμάτινη και σιλικόνης), για τα μοντέλα από το iPhone 7 μέχρι και τα νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο. Καθώς οι φωτογραφίες είναι χαμηλής ανάλυσης, δύο από τις θήκες είναι ξεκάθαρο πως έχουν τοποθετημένη μια μπαταρία στην πλάτη τους και μία κάθετη εγκοπή για την κάμερα στο πίσω μέρος.

    Οι νέες Smart Battery Cases είναι καταχωρημένες ως δερμάτινες, αλλά μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος, καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται να πρόκειται για θήκες σιλικόνης όπως ήταν οι θήκες για τα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 7.

    Οι οδηγίες αναφέρουν πως η κυκλοφορία των θηκών αυτών ήταν προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο του 2018, δείχνοντας πως η Apple είχε σαν πλάνο να τις κυκλοφορήσει μέσα στο διάστημα των μηνών που μας πέρασαν από τον Σεπτέμβριο. Η επίσημη σεζόν τελειώνει αυτή την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, επομένως φαίνεται πως υπάρχει λίγος ακόμη χρόνος. Σίγουρα, αν δεν τις κυκλοφορήσει σύντομα, τότε θα τις μεταθέσει για το 2019 ή υπάρχει κι η περίπτωση να μην τις κυκλοφορήσει ποτέ.

    Τέλος, το 9to5Mac επιβεβαίωσε κι από τη μεριά του την παρουσία αυτού του οδηγού αγοράς και πως πρόκειται για επίσημο οδηγό, ενώ ανέφερε πως μέσα στον κώδικα του iOS και του watchOS είχε βρει κάποις γραμμές όπου εμφανιζόταν οι συγκεκριμένες θήκες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles