16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ελλάδα και Κύπρος δεν συμπεριλαμβάνονται στο 2ο κύμα διαθεσιμότητας των iPhone 6

    screen-shot-2014-09-09-at-1-11-19-pm

    Όπως σας ενημερώσαμε η Apple ανακοίνωσε στο event της πως τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus αρχικά θα γινόντουσαν διαθέσιμα σε Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Καναδά, και Αυστραλία στις 19 Σεπτεμβρίου με δυνατότητα προ παραγγελίας στις 12 Σεπτεμβρίου.

    Χθες πολλοί λοιπόν ήταν εκείνοι που ξενύχτησαν για να μπορέσουν να δώσουν την προ παραγγελία τους με την Apple όπως αναφέρετε να αντιμετωπίζει αρχικά προβλήματα με το νέο σύστημα κρατήσεων που εφάρμοσε φέτος. Πλέον στις παραπάνω χώρες οι ημερομηνίες παράδοσης βρίσκονται στις 3-4 εβδομάδες.

    Η Apple επίσης ανακοίνωσε και το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας των συσκευών για τις 26 Σεπτεμβρίου με αυτές να είναι οι Ελβετία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισπανία, Δανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Φινλανδία, Ταϊβάν, Βέλγιο και Πορτογαλία.

    Η Ελλάδα και η Κύπρος λοιπόν δεν συμπεριλαμβάνονται όπως μπορούμε να δούμε ούτε και σε αυτές τις χώρες.

    Υπομονή λοιπόν και θυμηθείτε πως η Apple δια στόματος Tim Cook τόνισε πως την φετινή χρονιά θα έχουμε την ταχύτερη διάθεση των iPhones από οποιαδήποτε άλλη φορά με 115 χώρες να το λαμβάνουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles