18.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Είναι καιρός να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την ονομασία iPhone SE 2 γιατί δεν θα έχουμε μια τέτοια συσκευή

    Σήμερα είχαμε ακόμη μια αναφορά για την έλευση ενός “iPhone SE 2” μοντέλου το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

    Αυτό όμως δεν ισχύει επακριβώς και εξηγούμε:

    Ναι σίγουρα ο Kuo με τις πηγές που έχει αναμένει και προβλέπει το λανσάρισμα μιας νέας οικονομικής iPhone συσκευές στις αρχές του 2020 και σίγουρα αν αυτή η συσκευή κυκλοφορήσει τελικά στην αγορά θα καλύψει το κενό που άφησε το iPhone SE.

    Δεν θα είναι όμως μια SE 2 έκδοση.

    Το iPhone SE ήταν μια συσκευή που κέρδισε το κοινό για 2 λόγους.

    Ο πρώτος ήταν γιατί ήταν σχετικά οικονομική και μοντέρνα συσκευή. Ουσιαστικά ήταν μια μίξη τότε νέου hardware σε ένα παλαιότερα σασί.

    Το iPhone SE επίσης κέρδισε τους καταναλωτές γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν το μέγεθος του άκρως εργονομικό.

    Αυτό που ο Kuo και οι άλλοι αναλυτές προβλέπουν είναι ουσιαστικά μια iPhone SE νοοτροπίας συσκευή αλλά μόνο ως προς το πρώτο. Δηλαδή μια οικονομική συσκευή σε σύγκριση με την υπόλοιπη γραμμή των iPhone. Αυτό που δεν πρόκειται λοιπόν να δούμε είναι ένα σασί που θα ενσωματώνει μια οθόνη σε διαστάσεις iPhone SE σε καμία περίπτωση.

    Για αυτή την νέα συσκευή λοιπόν που περιμένουμε η περιγραφή της μέχρι σήμερα κάνει λόγο για ένα iPhone πολύ πιο οικονομικό από τα υπόλοιπα που στο εσωτερικό του θα έχει ποιοτικό hardware όπως ο A13 επεξεργαστής της Apple, 3 GB RAM, και που θα έχει όμως ένα σασί παρόμοιο με αυτό του iPhone 8.

    Έτσι λοιπόν δεν θα έχουμε ένα iPhone SE 2 ουσιαστικά αλλά κάτι περισσότερο και πιο κοντά σε ένα iPhone 8s.

    Σίγουρα θα κεντρίσει μια τέτοια συσκευή το ενδιαφέρον όσον αυτή την στιγμή θα αγόραζαν ένα iPhone 8 μιας και με την νέα αυτή συσκευή και χωρίς μεγάλο κόστος θα έχουν καλύτερο hardware.

    Όσοι όμως αναζητούν μια συσκευή με την εργονομία και τις διαστάσεις του iPhone SE λογικά θα απογοητευτούν.

    Τώρα αν θέλουμε να βρούμε μια ονομασία για αυτή την συσκευή τότε θα της ταίριαζε το iPhone 9. Αυτό γιατί θα είναι μια συσκευή νεότερη του iPhone 8 αλλά με την σχεδιαστική υπογραφή πριν από το iPhone X.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles