17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Δύο foldable iPhone πρωτότυπες συσκευές έχουν περάσει τα εσωτερικά τεστ αντοχής της Apple

    Τα Foldable smartphones σίγουρα είναι στο επίκεντρο της προσοχής τον τελευταίο καιρό. Πάρα αυτά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει mainstream όπως θα ήθελαν κάποιες εταιρείες. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει αν τελικά η Apple μπει σε αυτή την αγορά στο μέλλον.

    Έχουμε φήμες πως όντως η Apple δουλεύει εσωτερικά πάνω σε κάτι τέτοιο. Το πιο ενδιαφέρον σημείο των φημών αυτή την περίοδο πάνω σε αυτό είναι ο σχεδιασμός της συσκευής. Θα παρουσιάσει η Apple κάτι όπως η Samsung και άλλες εταιρείες με μια οθόνη η οποία διπλώνει; H θα ακολουθήσει τα βήματα της Microsoft με μια συσκευή με δυο οθόνες που συνδέονται;

    Αν η αναφορά από την United Daily News είναι αληθής τότε η Apple αυτή την στιγμή κάνει τεστ και με τους δύο παραπάνω σχεδιασμούς. Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα και οι δύο έχουν περάσει τα πρώτα τεστ αντοχής – ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για μια τέτοια συσκευή.

    Διαβάζουμε λοιπόν πως τα τεστ 2 foldable iPhone πρωτότυπων συσκευών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σε εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα πρόσφατα. Η πρώτη συσκευή είναι ένα iPhone με διπλή οθόνη παρόμοιο με αυτό που είδαμε σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας και αυτή που είχε κάνει αναφορά ο γνωστός leaker Jon Prosser. Οι φήμη θέλει το iPhone να έχει 2 ξεχωριστές οθόνες με έναν σύνδεσμο στην μέση που τις ενώνει. Όταν η συσκευή ανοίγει οι οθόνες συνδέονται προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία θέασης.

    Το δεύτερο πρωτότυπο έχει μια οθόνη η οποία είναι εύκαμπτη παρόμοια με αυτή που είδαμε πρόσφατα στο Samsung Galaxy Z Flip. Είχε διαρρεύσει παλαιότερα πως η Apple είχε παραγγείλει από την Samsung ένα μεγάλο αριθμό foldable OLED οθονών για να κάνει τα τεστ της.

    Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πως αυτές οι πρωτότυπες συσκευές είναι ακόμη στις αρχές του σχεδιασμού τους. Αυτό σημαίνει πως εσωτερικά δεν έχουν όλα τα εξαρτήματα και δεν είναι πλήρως λειτουργικές. Περισσότερο αυτά τα πρωτότυπα και τα τεστ που γίνονται έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και την αντοχή και όχι κάτι παραπάνω.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.