21.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Δοκιμή δείχνει πόση εξάντληση της μπαταρίας προκαλεί η ταπετσαρία σας στην οθόνη Always-On του iPhone 14 Pro

    Με την εισαγωγή μιας πάντα ανοιχτής οθόνης στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει η λειτουργία στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα νέο βίντεο εξετάζει προσεκτικά πόση εξάντληση μπαταρίας υπάρχει με την οθόνη που είναι πάντα ενεργοποιημένη και αν η απενεργοποίηση της ταπετσαρίας μειώνει αυτήν την εξάντληση.

    Κατά την κυκλοφορία, οι χρήστες δεν μπόρεσαν να προσαρμόσουν διαφορετικές πτυχές της πάντα ανοιχτής οθόνης, αλλά από την ενημέρωση του iOS 16.2 που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, η Apple έδωσε στους χρήστες επιλογές για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της ταπετσαρίας και των ειδοποιήσεων ενώ η οθόνη κλειδώματος είναι θαμπωμένη.

    Με την απενεργοποίηση της ταπετσαρίας, η οθόνη πάντα ενεργοποιημένη είναι μαύρη εκτός από το ρολόι, την ημερομηνία, τυχόν γραφικά στοιχεία που έχετε ρυθμίσει στην οθόνη κλειδώματος iOS και πρόσφατες ειδοποιήσεις, εάν είναι ενεργοποιημένες. Ο YouTuber PhoneBuff δοκίμασε εάν η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση της ταπετσαρίας επηρεάζει τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone.

    Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.