17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δοκιμάστε το Apple Watch πριν το αγοράσετε, ξεκινώντας από τις 10 Απριλίου

    apple-event-apple-watch-edition-5595

    Σϊγουρα αυτό το άρθρο κατά ένα μεγάλο μέρος δεν απευθύνεται για εκείνους που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά για τους Έλληνες του εξωτερικού, όπου το πιο πιθανό είναι να έχουν κάποιο Apple Store στην πόλη που μένουν. Πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε η φήμη πως η Apple, ξεκινώντας από τις 10 Απριλίου (ημέρα έναρξης προπαραγγελιών για το Apple Watch) θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα όπου οι πελάτες θα μπορούν να κλέινουν ένα ραντεβού για να πάνε να δοκιμάσουν από κοντά το Apple Watch, να ‘παίξουν’ με αυτό και να αποφασίσουν αν τελικά θα το αγοράσουν.

    Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, ο κάθε πελάτης θα έχει την δυνατότητα χρήσης του ρολογιού για 15 λεπτά. Από την άλλη, αναφέρεται επίσης πως στα Apple Store θα υπάρχουν και τα Apple Watch Edition όπου εκεί οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα χρήσης για 30 λεπτά, όπου θα μπορούν να το επεξεργαστούν και να το δοκιμάσουν.

    Η International Business Times αναφέρει τα εξής:

    The standard appointment will be 15 minutes, but the company will offer an additional 15 minutes of try-on time to shoppers who express interest in the most expensive Apple Watch Edition versions, which start at $10,000 and finish at $17,000.

    Τέλος, να αναφέρουμε πως οι πελάτες θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους μέσω του website της Apple είτε μέσω της εφαρμογής Apple Store για iOS συσκευές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles