21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Διανομέας κούριερ αποφάσισε να το σκάσει με 14 iPhone 12 Pro Max αξίας 23.000 ευρώ

    Μια μοναδική ιστορία μας έρχεται σήμερα από την Κίνα όπου διανομέας αποφάσισε να κρατήσει για τον εαυτό του 14 iPhone 12 Pro Max συσκευές αξίας 23.000 ευρώ και να τις πουλήσει.

    Το όνομα αυτού Tang με το σχέδιο του να είναι να ακυρώσει τις παραγγελίες που είχαν γίνει στην εταιρεία του και να έρθουν στην κατοχή του αυτές οι συσκευές. Όταν οι συσκευές έφτασαν στα χέρια του απλά έγινε άφαντος.

    Βέβαια όσο αστείο και να είναι ο ίδιος είχε διάφορα οικονομικά προβλήματα. Βέβαια αυτό δεν τον εμπόδισε να κρατήσει αρχικά μια συσκευή για τον ίδιο με μια δεύτερη να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε και άλλες δύο να τις πουλήσει για 1.220 και 900 ευρώ. Ήταν τόσο μεγάλη η έπαρση του μάλιστα που έφτασε στο σημείο να νοικιάσει και μια BMW για να κυκλοφορεί άνετα.

    Δυστυχώς όμως το όνειρο του διακόπηκε απότομα όταν και η αστυνομία τον έπιασε και παρέδωσε τα υπόλοιπα iPhone 12 Pro Max που είχε στην κατοχή του. Η Apple από πλευράς της σταμάτησε άμεσα οποιαδήποτε σχέση είχε με την εταιρεία που δούλευε και έτσι ο Tang θα έρθει αντιμέτωπος τόσο με την κατηγορία της κλοπής όσο και με τις καταγγελίες από την ίδια την εταιρεία που δούλευε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.