21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Διαμόρφωση και προβολή του Ιατρικού ID

    Το Ιατρικό ID παρέχει πληροφορίες για εσάς, οι οποίες ενδέχεται να είναι σημαντικές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως αλλεργίες, ιατρικές παθήσεις και οι επαφές έκτακτης ανάγκης σας.

    Το iPhone και το Apple Watch μπορούν να προβάλουν αυτές οι πληροφορίες ώστε να είναι ορατές σε κάποιο άτομο που είναι κοντά σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

    Οθόνη Ιατρικού ID που περιέχει πληροφορίες όπως ημερομηνία γέννησης, ιατρικές παθήσεις, φάρμακα, και μια επαφή έκτακτης ανάγκης.

    Δημιουργία του Ιατρικού ID σας

    Διαμορφώστε ένα Ιατρικό ID στην εφαρμογή «Υγεία» .

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Υγεία» στο iPhone.
    2. Αγγίξτε τη φωτογραφία προφίλ σας πάνω δεξιά και μετά αγγίξτε «Ιατρικό ID».
    3. Αγγίξτε «Έναρξη» ή «Επεξεργασία» και μετά εισαγάγετε τις πληροφορίες σας.
    4. Στο τμήμα «Επαφές έκτακτης ανάγκης», αγγίξτε «Προσθήκη επαφής έκτακτης ανάγκης» και μετά προσθέστε τις επαφές σας.Μετά τον τερματισμό μιας κλήσης έκτακτης ανάγκης, το iPhone ειδοποιεί τις επαφές έκτακτης ανάγκης σας με ένα γραπτό μήνυμα, εκτός αν επιλέξετε να το ακυρώσετε. Το iPhone στέλνει την τρέχουσα τοποθεσία σας (αν διατίθεται) και –για ένα χρονικό διάστημα μετά την είσοδό σας στη λειτουργία SOS– οι επαφές έκτακτης ανάγκης σας λαμβάνουν ενημερώσεις όταν αλλάζει η τοποθεσία σας.
    5. Αγγίξτε «Τέλος».

    Συμβουλή: Για προβολή του Ιατρικού ID σας από την οθόνη Αφετηρίας, αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής «Υγεία» και μετά επιλέξτε «Ιατρικό ID».

    Επιτρέψτε στις Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και στους διασώστες την πρόσβαση στο Ιατρικό ID σας

    Οι πληροφορίες στο Ιατρικό ID σας μπορούν να κοινοποιηθούν αυτόματα κατά τη διάρκεια μιας επείγουσας κλήσης (μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά) και εμφανίζονται επίσης στην οθόνη κλειδώματος του iPhone και του Apple Watch.

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Υγεία» στο iPhone.
    2. Αγγίξτε τη φωτογραφία προφίλ σας πάνω δεξιά και μετά αγγίξτε «Ιατρικό ID».
    3. Αγγίξτε «Επεξεργασία», κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος και μετά ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις «Σε οθόνη κλειδώματος» και «Επείγουσα κλήση».

    Σημείωση: Για να προβάλει ένας διασώστης το Ιατρικό ID σας από την οθόνη κλειδώματος, πρέπει να κάνει σάρωση προς τα πάνω ή να πατήσει το κουμπί Αφετηρίας (ανάλογα με το μοντέλο iPhone σας), να αγγίξει «Επείγον» στην οθόνη κωδικού και μετά να αγγίξει «Ιατρικό ID».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.