22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Διαθέσιμο το watchOS 3 για το Apple Watch στο ευρύ κοινό

    watchos3-593x429

    Πέρα από την αναβάθμιση του iOS 10 η Apple σήμερα έδωσε στο ευρύ κοινό και το watchOS 3 για το Apple Watch. Η εν λόγω αναβάθμιση που ήταν σε beta μορφή τους προηγούμενους 3 μήνες είναι διαθέσιμη δωρεάν και συμβατή με όλα τα μοντέλα του Apple Watch.

    Για να την εγκαταστήσετε θα πρέπει το iPhone σας να έχει εγκατεστημένη την iOS 10 έκδοση του λογισμικού. Αφού γίνει αυτό απλά πηγαίνετε στην Watch εφαρμογή και από εκεί στο General > Software Update.

    Το Apple Watch σας θα πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο με το iPhone σας, συνδεμένο στον φορτιστή του και να έχει τουλάχιστον 50% μπαταρία για να προχωρήσει η εν λόγω αναβάθμιση.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles