16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διέρρευσαν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες του iPhone 6s!

    Ο Ιούλιος μπήκε και εκτός από την συμφωνία για να μείνουμε στο €, αναμένουμε και την έλευση του νέου iPhone 6s τον Σεπτέμβρη. Σε φωτογραφίες που διέρρευσε το 9to5mac και αν αυτές είναι όντως πραγματικές βλέπουμε πως θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Apple. Το εξωτερικό είναι σχεδόν το ίδιο αλλά όλο το ενδιαφέρον φαίνεται στο εσωτερικό του το οποίο έχει αναδιαταχθεί ώστε να υποστηρίζει το Force Touch;

    30d258a32e0c82a72f39009239e1904387db27039bb111aefc6e874294c971fa

    2

    31

    4

    To πρώτο που παρατηρεί κάποιος από τις φωτογραφίες είναι ότι το πίσω μέρος της συσκευής είναι ολόιδιο με του προηγούμενου μοντέλου. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η Apple κρατάει τον ίδιο σχεδιασμό μεταξύ των “απλών” μοντέλων και της σειράς “S”.

    Σε συνέχεια των ομοιοτήτων που παρατηρούμε εξωτερικά, βλέπουμε κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του και συγκεκριμένα στον τρόπο διάταξης της logic board και ίσως αυτό έχει να κάνει με την έλευση της τεχνολογίας Force Touch κάτι που η εταιρεία έχει ήδη βάλει στο Apple Watch και στα νέα Mac. Επιπλέον βλέπουμε ότι οι πλαστικές γραμμές των κεραιών παραμένουν εμφανής αν και σας είχαμε κάνει λόγο για μια πατέντα που κατέθεσε η Apple και αφορούσε ένα νέο κράμα μετάλλου που θα επιτρέπει την μετάδοση των ραδιοκυμάτων αλλά προφανώς η εταιρεία δεν είχε τον χρόνο για να το ενσωματώσει μέχρι τον Σεπτέμβρη.

    Κατά τα λοιπά, το κάτω μέρος της συσκευής είναι κι αυτό απαράλλαχτο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, με τον ίδιο αριθμό ηχείων και τις ίδιες θέσεις για τα ακουστικά και το Lightning connector.

    Αναμένουμε να δούμε αν αυτές οι φωτογραφίες θα επαληθευθούν – κατά την γνώμη μας, ναι – τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο.

     σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles