13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Διέρρευσαν τα Specs της νέας γενιάς MacBook Air;

    MacbookAir-640x339

    Screenshots που παρουσιάζουν τα υποτιθέμενα specs από της επόμενης γενιάς 13 ιντσών MacBook Air έκανα σήμερα την εμφάνιση τους στο κινεζικό φόρουμ Feng.com.

    H σειρά του MacBook Air δεν έχει δεχτεί κάποια αναβάθμιση από τον Απρίλιο του 2014 και σύμφωνα με τα εν λόγω screenshots η hardware αναβάθμιση τους είναι πλέον προ των πυλών. Επίσης οι φωτογραφίες δεν συμπεριλαμβάνουν ένα μοντέλο με Retina οθόνη αλλά μοντέλα με αναβαθμισμένη RAM.

    Δείτε τα screenshots παρακάτω:

    13-inch-MacBook-Air-refresh-Feng.com-004

    13-inch-MacBook-Air-refresh-Feng.com-005

    13-inch-MacBook-Air-refresh-Feng.com-002

    13-inch-MacBook-Air-refresh-Feng.com-001

    To ποστ υποστηρίζει πως αυτά είναι από ένα 2015 MacBook Air που έχει παρασκευαστεί στην Foxconn και που στο εσωτερικό του συναντάμε έναν Intel Core i5-520U 1.6GHz επεξεργαστή και Intel HD κάρτα γραφικών. Τόσο η κάρτα γραφικών όσο και ο επεξεργαστής είναι αυτά που περιμένουμε με την επόμενη αναβάθμιση και επιπλέον 4GB RAM και 128 GB SSD για το βασικό μοντέλο.

    Η μπαταρία φαίνεται να είναι περίπου ή ίδια βάση των φωτογραφιών αυτό. Το ποστ τελειώνει αναφέροντας πως η Apple σχεδιάζει να λανσάρει 3 διαφορετικά μοντέλα με το πιο ακριβό να έχει έναν Intel i7 2.2 GHz επεξεργαστή, 8GB RAM και a 512GB SSD.

    Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα των screenshots αυτών αν και είναι κοντά σε ότι περιμένουμε στον τομέα αναβάθμισης της εν λόγω σειρά.

    Κανείς δεν γνωρίζει πότε η Apple θα αναβαθμίσει τα MacBook Air αν και κάποιο υποστηρίζουν πως ίσως η Apple κάνει την έκπληξη την επόμενη εβδομάδα παρουσιάζοντας μάλιστα ακόμη και το φημολογούμενο 12 ιντσών Retina MacBook Air.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles