14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Διέρρευσαν τα υποτιθέμενα specs των επερχόμενων iMac με pro χαρακτηριστικά

    apple-retina-5k-imac-mk462lla

    Μετά το σχόλιο του Phil Schiller σχετικά με την επερχόμενη αναβάθμιση των iMac με pro χαρακτηριστικά το Universum σήμερα παρουσίασε ποια θα μπορούσαν να είναι τα χαρακτηριστικά – specs αυτών των μηχανημάτων.

    Επικαλούμενο πηγές κοντά στα πλάνα της Apple το blog αυτό υποστηρίζει πως τα επόμενης γενιάς iMac θα έχουν τον πανίσχυρους Xeon E3 επεξεργαστές μέχρι 64 GB (ECC) RAM, γρηγορότερο flash αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φτάνει μέχρι και τα 2 TB. Επιπλέον θα υπάρχει συνδεσμολογία USB-C και Thunderbolt 3.

    O νέο Intel Xeon E3-1285 v6 επεξεργαστής κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την αναβαθμισμένη Intel HD κάρτα γραφικών. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα μηχανήματα θα έρχονται με 16 GB RAM οι χρήστες θα μπορούν να αναβαθμίσουν την μνήμη τους στα 32 GB ή στα 64 GB.

    Συγκρητικά τα τωρινά iMac έρχονται με 8 GB  (non-ECC) RAM ή οποία μπορεί να αναβαθμιστεί σε 16 GB ή 32 GB. To γεγονός ότι τα νέα iMac θα έχουν μια EEC RAM που θα μπορεί να εντοπίζει και να διορθώνει λάθη στα δεδομένα είναι ακόμη ένα σημάδι πως αυτά τα μηχανήματα θα απευθύνονται πολύ εύκολα και σε επαγγελματίες.

    Τέλος αυτά τα μηχανήματα θα ενσωματώνουν και καλύτερες AMD κάρτες γραφικών.

    Είχαμε διαβάσει παλαιότερα πως η Apple ίσως φέρει στα επόμενης γενιάς iMac ένα νέο Apple πληκτρολόγιο που θα ενσωματώνει το Touch Bar και το Touch ID όπως τα νέα MacBook Pro.

    Υπάρχουν ακόμη πιθανότητες πως η Apple ίσως χρησιμοποιήσει και ένα δυναμικό πληκτρολόγιο με μια τεχνολογία από την startup Sonder που έχει εξαγοράσει η Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles