18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Διέρρευσαν τα πρώτα iPhone 14 Pro CAD και δείχνουν αλλαγές σχεδιασμού, και το νέο “hole pucnh + pill” άνοιγμα

    Έχουμε ακούσει αρκετά για το τι να περιμένουμε από τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro αργότερα φέτος, συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής αναφοράς από το 9to5Mac νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου περιγράψαμε λεπτομερώς τις αλλαγές μεγέθους οθόνης και τις αναβαθμίσεις του επεξεργαστή.

    Τώρα, η 91Mobiles έχει δημοσιεύσει αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι οι πρώτες εικόνες ενός iPhone 14 Pro με βάση τα αρχεία σχεδιασμού CAD που διέρρευσαν…

    Αυτοί οι τύποι renders, σχέδια CAD και μοντέλα σχεδίασης χρησιμοποιούνται συνήθως από τους κατασκευαστές αξεσουάρ για να προετοιμάσουν τα προϊόντα τους για επερχόμενες κυκλοφορίες iPhone. Συχνά διαρρέουν από κάπου στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple και οι διαρροές γίνονται όλο και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του νέου iPhone το φθινόπωρο.

    Τα renders από το 91Mobiles βασίζονται σύμφωνα με ισχυρισμούς σε σχέδια CAD που έχουν διαρρεύσει από “πηγές της βιομηχανίας” και δείχνουν ένα σχέδιο iPhone 14 Pro που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το iPhone 13 Pro.

    Η μεγαλύτερη αλλαγή εδώ, φυσικά, είναι η αφαίρεση της εγκοπής στο μπροστινό μέρος του σχεδιασμού του iPhone 14 Pro. Στη θέση της εγκοπής, η Apple χρησιμοποιεί ένα νέο σχέδιο hole punch + pill που ουσιαστικά αφαιρεί τον χώρο που βρίσκεται επί του παρόντος μέσα στην εγκοπή. Η μάσκα του ηχείου είναι επίσης ενσωματωμένη στην επάνω στεφάνη, ακριβώς όπως ο σχεδιασμός του iPhone 13.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.