18.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Διέρρευσαν εικόνες που φέρεται να εμφανίζουν τις πραγματικές εγκοπές της οθόνης του iPhone 14 Pro και στοιχεία γραμμής κατάστασης #AppleEvent

    Μετά την ανακοίνωση της Apple ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, αρκετές υποτιθέμενες διαρροές που προέρχονται από την Ασία φέρονται να δείχνουν τις εγκοπές οθόνης και τα στοιχεία της γραμμής κατάστασης του iPhone 14 Pro.

    Ο χρήστης του Twitter “DuanRui” μοιράστηκε σήμερα πολλές εικόνες από τον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, με μία να δείχνει μια κοντινή, πραγματική εικόνα του «χάπι και διάτρησης» εγκοπής της TrueDepth τεχνολογίας της σειράς του iPhone 14 Pro που αναμένεται να αντικαταστήσει η εγκοπή – notch.

    Ο χρήστης του Twitter γνωστός ως “Ice Universe” μοιράστηκε μια εικόνα του μπροστινού μέρους ενός ανδρείκελου του iPhone 14 Pro νωρίτερα σήμερα. Στην εικόνα, οι εγκοπές της οθόνης είναι σαφώς τεχνητές, γεγονός που μπορεί να κάνει την παραπάνω εικόνα πολύ πιο πιστευτή.

    Ταυτόχρονα, ο leaker “ShrimpApplePro” μοιράστηκε ένα τμήμα ενός στιγμιότυπου οθόνης που φέρεται να προέρχεται από ένα iPhone 14 Pro‌ Max, που επικαλύπτεται με ένα πανομοιότυπο στιγμιότυπο οθόνης από ένα iPhone 13 Pro Max, για να δείξει πώς η Apple υποτίθεται ότι σχεδιάζει να μεγεθύνει και να ευθυγραμμίσει εκ νέου τα στοιχεία της γραμμής κατάστασης για να εξηγήσει τη νέα σχεδίαση της σειράς κάμερας TrueDepth που θα είναι πλέον “χάπι και διάτρηση”.

    Ένα άλλο φερόμενο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς είναι διατεταγμένη ολόκληρη η γραμμή κατάστασης στο iPhone 14 Pro‌ Max, επανατοποθετώντας το σήμα κινητής τηλεφωνίας, το Wi-Fi και τις ενδείξεις της μπαταρίας ελαφρώς χαμηλότερα και προς τα δεξιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.