20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε το πρώτο trailer του Sons of Anarchy παιχνιδιού

    soalogo0802131280jpg-88219c_1280w

    Πίσω τον Δεκέμβριο είχαμε την ανακοίνωση πως η επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης Sons of Anarchy θα γινότανε mobile παιχνίδι με την ονομασία Sons of Anarchy: Σήμερα έχουμε και το πρώτο επίσημο trailer όπου και μπορούμε να δούμε ένα μέρος του gameplay ενώ ξεχωρίζουμε πως έχουμε ακόμη και ένα πρώτου προσώπου κάπνισμα!

    Στα υπόλοιπα έχουμε πολλούς πυροβολισμούς και φυσικά την οδήγηση μηχανών μεγάλων κυβισμού. Ο developer του παιχνιδιού Orpheous Interactive δεν μας έχει δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτό τον επερχόμενο τίτλο.

    Αυτό που έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής είναι πως “οι fans θα έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία  σε φανταστικά γραφικά και σκηνές δράσεις καθώς θα πρέπει να πάρουν και πολύ σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη του τίτλου αλλά και των χαρακτήρων του όπως ακριβώς και στην τηλεοπτική σειρά”

    Ακόμη δεν γνωρίσουμε την ημέρα διάθεσης του τίτλου.

    Δείτε το πρώτο επίσημο trailer παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles